top of page

πόντος

Αναζήτηση

Με...ποντιακό "χρώμα" τα εγκαίνια του νέου καταστήματος sportpanic.gr στην Θεσσαλονίκη

Έγινε ενημέρωση: 18 Δεκ 2022






Τα καταστήματα Επώνυμων αθλητικών ειδὠν sportpanic.gr πραγματοποίησαν με κάθε λαμπρότητα και πολύ ...ποντιακό "χρώμα", την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, τα εγκαίνια του νέου 4ου φυσικού καταστήματος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Εκατοντάδες φἰλοι του καταστήματος έδωσαν το παρόν, ανάμεσα σε αυτούς πολλές προσωπικότητες από τον ποντιακό χώρο, καθώς ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Χαράλαμπος Ναβροζίδης, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους ποντιακούς συλλόγους αφού και ο ίδιος είναι πρόεδρος του ποντιακού συλλόγου της Κω και έχει αναπτύξει σημαντική δράση για την διατηρήση της ποντιακής παράδοσης και ιστορίας με πιο πρόσφατο παράδειγμα την ανέγερση μνημείου Γενοκτονίας στην Κω.


Τρεις χιλιάδες κωδικοί επώνυμων ρούχων


Οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν και θαύμασαν το νέο πανέμορφο και υπερσύγχρονο κατάστημα επί της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή 137, έκαναν τις αγορές τους με άνεση χρόνου, διασκέδασαν με ποντιακή μουσική και απόλαυσαν τα πεντανόστιμα εδέσματα από το εξαιρετικό κέτερινγκ των αρτοζαχαροπλαστείων Αμπεριάδη από την Καλαμαριά.

Τα εξαιρετικής ποιότητας και ομορφιάς ρούχα του sportpanic.gr , επώνυμα αθλητικά και παιδικά είδη, θα τα βρείτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε ένα από τα τέσσερα φυσικά καταστήματα: Στην Πολίχνη Αγίου Παντελεήμονος 7, στο νέο κατάστημα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνου Καραμανλή 137 και στην Κω, Βενιζέλου 21 και Λόρδου Βύρωνος 17.

Επίσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα sportpanic.gr υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 κωδικοί επωνύμων αθλητικών και παιδικών είδών με δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€.





Ενα μεγἀλο ευχαριστώ από τον Χαράλαμπο Ναβροζίδη


Ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Χαράλαμπος Ναβροζίδης ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια:

"Σας ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας...

Ο δρόμος ήταν και θα είναι πάντα ανηφορικός, μα σε αυτήν την διαδρομή έχουμε όλους εσάς να μας ωθείται, στα σωστά μας και στα λάθη μας.

Οι συνεργάτες μας και εκατοντάδες φίλοι ήταν εκεί για εμάς και πάλι, οι ευχές σας και η μεγάλη προσέλευση μας συγκίνησε. Από την Κω μέχρι την Θεσσαλονίκη, φίλοι καρδιακοί και συγγενείς που βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε ξεχωριστή στιγμή.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ βάθους καρδίας".

190 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page