top of page

πόντος

Αναζήτηση

Η ποντιακή κοινότητα και η επιστήμη της νομικής θρηνεί ένα εκλεκτό μέλος





"Με θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπητού φίλου, πατριώτη και εξαίρετου νομικού Παναγιώτη Κυνηγόπουλου. Άφησε την τελευταία του πνοή στις 17 Απριλίου 2021 στις 11:00 δίνοντας πολυήμερη και άνιση μάχη με τον κορωνοϊό.


Δραστήριο και ενεργό μέλος του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης "ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ" στις γενικές συνελεύσεις του οποίου διετέλεσε μόνιμος πρόεδρος.

Πάμπολλες και οι δικαστικές παραστάσεις για υποθέσεις του συλλόγου και του "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3FM", πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη για την ποντιακή του καταγωγή.


Η ποντιακή κοινότητα και η επιστήμη της νομικής θρηνεί σήμερα ένα εκλεκτό μέλος. Στη σύζυγό του, στα παιδιά του και στους συγγενείς του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια. Καλό σου ταξίδι αγαπητέ Παναγιώτη, θα σε θυμάμαι πάντα".

Παύλος Γαλεγαλίδης



ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΝΗΓΟΠΟΥΛΟ


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και οδύνη για τον αδόκητο χαμό του εξαίρετου συμπολίτη μας Παναγιώτη Κυνηγόπουλου. Ο γνωστός σε όλη την ποντιακή οικογένεια της Θεσσαλονίκης, σπουδαίος δικηγόρος άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 δίνοντας άνιση μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος με καταγωγή από την Οινόη της Κοζάνης, ήταν πάντοτε πρόθυμος απέναντι στα σωματεία ώστε να μεταφέρει τις πολύτιμες νομικές γνώσεις του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια του εκλιπόντος και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο, να αντιμετωπίσουν τον χαμό του δικού τους ανθρώπου.



Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Βαρυθυμιάδης

Η Γενική Γραμματέας

Αθηνά Σωτηριάδου



Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου από την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης, με την είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Κυνηγόπουλου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.


Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος, για πολλά χρόνια ενεργό μέλος του Σωματείου μας, υπήρξε ένας θερμός πόντιος πατριώτης, διαπρύσιος κήρυκας και μαχητικός υπερασπιστής των δικαίων του ποντιακού ελληνισμού.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Γιώργος Λυσαρίδης

Η Γεν. Γραμματέας Ανατολή Μεντεσίδου




316 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page