top of page

πόντος

Αναζήτηση

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ



Για ένα διήμερο 3 & 4 Μαρτίου, η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας επλήγη από ισχυρούς σεισμούς που προξένησαν μεγάλες καταστροφές σε κατοικίες και υποδομές. Όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις, εκτός από τα κτίρια, πολύ περισσότερο υποφέρουν οι άνθρωποι και κυρίως οι ευάλωτες ομάδες των παιδιών και των ηλικιωμένων.

Με αυτές τις σκέψεις και με δεδομένη την ευαισθησία της Ομοσπονδίας μας σε θέματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. ανέλαβε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Σ.Πο.Σ. Κ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας, προσέφερε την αρωγή των Ελλήνων Ποντίων στον Δήμο Ελασσόνας και τους κατοίκους της.

Η προσφορά έγινε δεκτή από πλευράς Δημοτικής Αρχής της πόλης, μαζί με τις ευχαριστίες του Δημάρχου για την πρωτοβουλία.

Η βοήθεια που καλούμαστε να προσφέρουμε είναι κυρίως νερά, ξηρά τροφή ή τροφές μεγάλης διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης. Σας ζητάμε όπως κάθε φορά έτσι και τώρα να σταθούμε όλοι μαζί στο πλευρό των συνανθρώπων μας και να προσφέρουμε ότι μπορούμε από την πλευρά μας.

Τον συντονισμό και την οργάνωση θα αναλάβουν οι κατά τόπους Σύνδεσμοι της Παμποντιακής και σε αυτούς θα απευθύνονται τα μέλη και οι φίλοι που θα θελήσουν να συνεισφέρουν στην κοινή προσπάθεια.


Είμαστε σίγουροι ότι κι αυτή τη φορά το κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας για ανθρωπιστική βοήθεια θα βρει την ανταπόκριση που του αξίζει.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και όλες!




Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Βαρυθυμιάδης


Η Γενική Γραμματέας

Αθηνά Σωτηριάδου

47 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page