top of page

πόντος

Αναζήτηση

Η ποντιακή διατροφή κατά την περίοδο της Σαρακοστής - διαδικτυακή διάλεξη





Με ιδιαίτερη επιτυχία και κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό , πραγματοποιήθηκε η δεύτερη σε σειρά διαδικτυακή διάλεξη που διοργάνωσε ο Ποντιακός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας Συκεών .

Το θέμα της εισήγησης «Η ποντιακή διατροφή κατά την περίοδο της Σαρακοστής»που ανέπτυξε ο κος Σαββίδης Θωμάς, Βιολόγος – Χημικός καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθήλωσε τους συμμετέχοντες οι οποίοι εξέφρασαν θετικότατα σχόλια. Το συντονισμό της διαδικτυακής εκδήλωσης είχεο κος Φόρης Πεταλίδης, δημοσιογράφος – διευθυντής εφημερίδας ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ.

Την πλήρη ικανοποίηση του εξέφρασε εκ μέρος του διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος Αντώνης Σαουλίδης, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους συντελεστές.

Η διαδικτυακή δράση του Ποντιακού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας Συκεών , συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή18 Απριλίου και ώρα 20:00 με θέμα εισήγησης «…Ελάδ’ σο ακοίμετον την καντήλαν…Η ποντιακή στο χθες και στο σήμερα» με εισηγητέςτον κ. Τερζίδη Ιωάννη Φυσικό – Συγγραφέα και Εκπ. Ποντιακής Διαλέκτου και την κα. Αναστασία Μαχαιρίδου Φιλόλογο – Μ.Α. Γλωσσολογίας και Εκπ. Ποντιακής Διαλέκτου.



Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σαουλίδης Αντώνης

Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ταϊγανίδου Δέσποινα

247 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page