top of page

πόντος

Αναζήτηση

Η «Γενοκτονία», η παράσταση του Παύλου Κουρτίδη αναβιώνει διαδικτυακά


Η παράσταση του Παύλου Κουρτίδη «Γενοκτονία», παρουσιάζεται διαδικτυακά από το Θέατρο ΠΚ σε συνεργασία με το Θεατροκίνημα, στις 26,27 και 28 Φεβρουαρίου, από την πλατφόρμα του viva.gr.


Πρόκειται για μια παράσταση βασισμένη σε ιστορικά ντοκουμέντα μέσα από τη ματιά του σημερινού Έλληνα, η οποία θα προκαλέσει, θα προβληματίσει και θα αναβιώσει μνήμες. Η «Γενοκτονία» έρχεται να πει αλήθειες μέσα από τα σώματα των ζώντων. Να υμνήσει όσους βασανίστηκαν και όσους επέζησαν.


«Σήμερα πια αισθάνομαι έτοιμος να κάνουμε αυτό το βήμα. Μια παράσταση που πρέπει να γίνει. Με μέγιστο σεβασμό να πω την ιστορία όπως μας τη διηγήθηκαν οι παππούδες μας. Τη Γενοκτονία και την προσπάθεια αφανισμού ενός ολόκληρου λαού.» σημειώνει με νόημα ο Παύλος Κουρτίδης ο οποίος και πρωταγωνιστεί.


Μαζί του εμφανίζονται οι Ζωή Σωτηροπούλου, Χρηστος Σύγγελος, Ιωάννα-Κορίνα Παλάσκα, Χρίστος Καφετζής, Έλενα Τσικαλά-Βαφέα, Ζελίκα Μουζάκη, Θέμις Χατζή, Φωτεινή Πασσά, Μαργαρίτα Συμεωνίδου, Ιόλη Σπηλιοπούλου, Χριστίνα Μπίτου, Ελένη Δόικα, Ιουλία Δρακονταειδή, Σίλβια Ζύμα, Σάμπι Κλέτσι, Μαρία-Ματίλντα Κουρτίδου, Γιώργος Κούμπος. Συμμετέχει: η Πυρρίχιος Ακαδημία.


Η μουσική της παράστασης είναι σε σύνθεση, επιμέλεια και παραγωγή Lia Hide, με τις συμμετοχές των Χρήστου Σύγγελου (λύρα, νέι, ντουντούκ), Φωτεινής Πασσά (φωνή - "Την Πατρίδα μ'έχασα"), Aki'Base (μπάσο) και Γιώργου Ράδου (κρουστά).


Κλείστε ηλεκτρονικά εισιτήρια ΕΔΩ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 24 ΩΡΕΣ | ON DEMAND |

332 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page